OM OS

Bag TA-Logistics står Thorkil Andersen og hans familie, der gennem mange år har opbygget en solid erfaring inden for transport og logistik. Det begynder i 1989, da Thorkil Andersen overtager det fulde ejerskab af logistikvirksomheden Frode Laursen, der på daværende tidspunkt kæmper med faldende priser, underskud og øget konkurrence. Ved hjælp af fokus og strømlining lykkes det at vende virksomhedens underskud til overskud, og i dag er Frode Laursen en større anerkendt nordeuropæisk logistikvirksomhed.

Siden da opkøber Thorkil Andersen og hans familie flere logistikvirksomheder og i samles investeringsaktiviteterne under TA-Logistics. I dag ejer TA-Logistics en portefølje med aktiviteter inden for logistikvirksomheder og -ejendomme. TA-Logistics er en familiejet investeringsvirksomhed, som fokuserer på logistik og transport. Vi har to typer af aktiviteter: For det første ejer og driver vi operative logistikvirksomheder og for det andet køber vi jord og udvikler logistikejendomme.


Vores mangeårige arbejde med transport og logistik har givet os faglig indsigt og passion for logistik, som gør os i stand til at investere, drive og udvikle logistikvirksomheder. Vi arbejder løbende på at udvide vores portefølje af logistikvirksomheder og -ejendomme vil i fremtiden fortsætte med at investere i logistik, og vi og er derfor altid på udkig efter vores næste investering.


Vores værdier er simple og kan genkendes i alle vores aktiviteter:


Come2theweb