TA-DEVELOPMENT

TA-Development udvikler og bygger logistikejendomme til udlejning til vores kunder. Vores kunder er både TA-Logistics interne virksomheder og eksterne virksomheder, der søger en ny logistikejendom. TA-Development er ansvarlig for hele processen: Vi udvælger fremtidens mest relevante logistikhubs, vi køber det bedste stykke jord i dette område, vi udvikler moderne logistikcentre med relevante egenskaber for vores kunder, og vi bygger disse logistikejendomme så at vores kunder får de mest optimale indstillinger.

Vores ambition er at udvikle og bygge logistikcentre, der er relevante nu og i fremtiden, så vores kunder har de mest effektive og moderne logistikcentre at drive deres forretning i både nu og i fremtiden. Vi tror på, at vores erfaring fra de operationelle virksomheder i TA-Logistics kombineret med vores kompetencer inden for udvikling og bygning af ejendomme gør, at vi har en unik viden og indsigt til at udvikle og bygge de mest effektive logistikcentre for vores kunder.

Nedenunder kan du se en video af vores seneste byggeri i Eskilstuna, Sverige, som TA Development har bygget for Frode Laursen.

Come2theweb